Til forsiden
Til forsiden
Gjerrigforum.com Forum Hovedsiden -> Sparetips i hverdagen -> LES FØR DU POSTER: REGLER

Start Nytt Tema   Dette temaet er stengt, du kan ikke endre innlegget eller starte nye svar Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema
 LES FØR DU POSTER: REGLER
Av Innlegg
Gjerrigknarken
Sjefsgjerrigknark


Ble Medlem: 26 Mai 2001
Innlegg: 415
Bosted: Sigdal
Rykte: 111.5
stemmer: 2


Torsdag 04 August 2005, 19:42
Svar med Sitat
REGLER FOR BRUK AV GJERRIGFORUM.COM
OPPDATERT AUGUST 2005

Ikke post reklame i våre forumer. All reklame, enten det gjelder din egen side eller andres, skal i reklameforumet. Dersom du mener at innlegget ditt dreier seg om en vurdering av din nettside, så post det i forumet for hjemmesidelaging.

Dersom du poster reklame (eller tråder som vi oppfatter har reklametendens) i andre forumer, vil det sannsynligvis bare bli slettet så snart råd er, men hvis moderatoren eller Gjerrigknarken er i godt humør kan det hende at de gidder å flytte det til reklameforumet. Den eneste måten du er helt sikker på å beholde innlegget ditt på er å poste det i reklameforumet (OBS: reklame for nettsider som strider mot norsk lov, eller generelle nettvettregler vil bli slettet selv om de er i reklameforumet)

Selv om forumet Small talk er ganske så fritt med hensyn til hva som skrives, bør du ha noe spesielt å si. De som ikke har noe å si, behøver ikke si det heller! Tolk heller Small-talk som et sted der du kan snakke om alt som IKKE passer inn under noen andre kategorier.

Ikke post svar som bare sier ja, nei eller lignende. Dette er bare plagsomt for den som skal lese det.

Hvis du skal si noe som er ment kun til en bruker, så bruk Private meldinger-systemet! Det betyr også at dersom du for eksempel vil ha med deg noen til å starte en nettside, så spør i forumet, og be dem sende deg en privat beskjed dersom de er interessert. Tenk rett og slett over om ditt innlegg har interesse for flere enn en eller to andre forumbrukere.

I dette forumet er det en funksjon for å lage avstemninger. Men husk at ikke alle temaer egner seg til å lage avstemninger. Hvis du overdriver bruken av avstemninger, så blir sannsynligvis tråden stengt eller slettet.

Hvis du trenger hjelp til noe her i forumet, så se Hjelpefilen.

Hvis du ikke finner hjelp der, så vennligst prøv å søke før du poster. Kanskje temaet har vært behandlet før.

Ikke post svar på gamle innlegg (med gamle mener vi innlegg som er flere måneder gamle) bare for å si enig, eller ja/nei, da må du i hvert fall ha noe konstruktivt å si!!!

Når du kommer med forslag til forbedringer her i forumet, så husk at Gjerrigknarken ikke kan alt, men du må gjerne foreslå alt mulig rart...

Forøvrig gjelder vanlig folkeskikk og moral her i forumet så vel som utenfor, og du kan vel vanlige regler og normer, de gjelder sannsynligvis her også?

Dette forumet har et rankingsystem som rangerer brukerne etter antall innlegg de har. Husk at hvis du poster mange useriøse innlegg bare for å stige i rang så blir du nok fort nedgradert!
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Send e-post Besøk Medlemmets Nettside

Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Dette temaet er stengt, du kan ikke endre innlegget eller starte nye svar    Side 1 av 1 Alle klokkeslett er CET (Europa)


 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Tips en venn | Viktig informasjon | Legg til i favoritterAnnonsere? | Tips oss
20©05 Copyright Gjerrigknark ANS

Utviklet av Knut Reistad i samarbeid med Nett24